2010-10-22

snö impulsivitet och snabbprat

Schulululu.

Det är ett av min brors favoritord just nu. Hälsningssättet har även kommit till vinningaskolan. Några år senare än när jag hörde det först gången av Ludde (såklart!).

Nåväl. Igår var jag på en sprakade konsert med Janne Schaffer. Hihi. Jätteroligt. Man får ett sms på onsdageftermiddag och bestämmer sig för att gå på typ en konsert i skara med skugänget. Kommer dit och det är sjukligt mycket folk, sen visar det vara med honom och skara musikskola. Jättekul ju. Så impulsivt och det blev så bra.
När konserten var slut och vi var lagom varma så gick vi till Nicolai. På mittenvåningen Hanna och kristians franskagrupps fransmän. De skulle ha avskedsmiddag. Dom pratar sjuklig franska. Typ 1000 gånger snabbare än på band i skolan och det tycker man går snabbt!

Sardinburken pingis kakätning och andakt stod på schemat uppe och nere i nicolai. myspys!

Igår snöade det också för första gången iår. Eller ja för denna hösten kan man väl säga. För i våras snöade det minsann mer än väldigt mycket. Vi får hoppas på lite varmare än förra året iallafall. Lika mycket snö kan det väl vara men inte lika kallt.

Inga kommentarer: