2010-07-07

Ungern dag 4

Hejsan.
Nu ar jag i ungern. Eller ja jag har ju vart har i ca 4 dagar men anda. Det ar typ bara nagra dagar kvar. Tiden gar sjukt fort har. Just nu ar det molnigt ute men annars har de vart solsolsol och typ 32 grader. Men saklart kan itne jag bli nagaot brun alls och jag ser ut som ett spoke igemfort med de andra..
Vi har vart pa zoo, badpalats, musikmuseum, konstmuseum(dar hangde ett kort pa han som kom pa rubikskub, snacka om att jag tankte pa kristian), malat, spelat, haft poolparty och atit sjuk mycket kakor. Ja jag har det bra helt klart. I morron ska vi till en bondgard, min vardfamilj tror att det kan bli intressant att besoka den for oss. hm ar det inte sa att jag typ nastan bor pa landet? jaja det blir sakert kul. vi ska iallafall aka hast och vagn och pa fredag ska vi kolla pa eclipse med ungersk text, det finns iallafall text egemfort me skara eller ja dar sag man den ju bara inte. ;)

min sang ar forresten alldeles for kort. jag har fotterna utanfor. Nu ska jag vila lite innan vi drar in till stan igen och firar fodelsedagsbarnet Christian.

xoxo E.

ps: vad tror ni om att gifta sig med en ungrare? jag fick forfragning om det igar..

1 kommentar:

Johanna Larsson sa...

Sv: tack vännen <33