2010-05-16

jag har råkat tappa en bit av mitt härta

Ja, asså ni vet dom där känslorna som man hade efter att man lämnat skaga? De där lite smått värkande känslan mest i magtrakten som inte ville gå bort.
Den känslan har jag nu. Det liksom känns obehagligt och tungt så fort man ser en bild eller hör en låt som kan kopplas till taize.
Jag sa det i kyrkan där innan vi lämnade och jag säger det nu igen och igen och igen för mig själv. Att lämna taize detta året var verkligen det svåraste jag gjort sedan jag lämnade alla på skaga. Jag kan bara komma på mig själv att stirra ut i luften och känna mig sorgsen. Så var det några veckor efter skaga och nu med.
Jag saknar själva stället, jag saknar liksom rytmen som är där och alla vännerna lika så min och evelinas grupp som var helt fantastisk.Så om jag är lite tyst och så, så är det för att jag lämnade lite av mitt hjärta i taize.


Våra tält. Något kallt att sova, men när vi hämtat några filtar så var det lugnt.


Jag och Evelina. Thijs älskade att ta fotton när vi inte visste om det. Han skrattade så underbart varje gång.


JW (Jan-Willem) och Thijs ville att jag skulle ta ett kort med dom och kineserna. Haha Sedan ville dom ta kort på Evelina och jag vet inte om jag också kom med på ett hört. Helgalet och väldigt roligt!

Bilderna är tagna av Evelina Karlsson och Thijs Kamperman.
xoxo E.

1 kommentar:

Thijs sa...

xD nice!