2010-04-05

Påsken

Ja, jag tycker påsken blev lyckad. Långfredagen och lite av påsk aftonen spenderades hos cissi med andra små galningar. Haha mord och burning bolls är bara några av sakerna vi hann med. Och långfredagen slutade med att vi sov väldigt vädligt trångt i cissis rum. Mysigt värre!
Sedan åkte jag tåg med Carro till ända till Alingsås där vi skildes och där jag skulle åka buss och gå av vid en station jag inte visste vart den låg.. Han som körde tyckte jag var en idiot och där låg vi nog på samma nivå, han var en riktig skitstövel. Jag kan väl inte veta var jag ska av och att det sen visar sig vara tre busshållplatser som heter samma gjorde det inte direkt lättare. Men jag kom av iallafall.
Vi letade ägg (vilket Lukas lurade mig att leta på fel ställe ca 30 min) som gick ganska bra. Sköt fyrverkerier och träffade glada påskkärringar som sprang efter kaniner i koppel.
Min fot fick även träffa på hästens fot och är numer blålila och stor som en ukulele och värker så fort den nuddar marken. Att få på sig skorna imorron till skolan kan bli lite knepigt. Conversen vill nämligen inte släppa efter så mycket.

Förresten är det någon som har lust att ta hand om mig nästa helg? Jag får nämligen inte vara hemma för mamma ska ha tjejkväll och hon bara kör ut oss.
Säg till om ni har en sovplats hemma hos er tom då kommer jag.

xoxo E.

1 kommentar:

Kusin Hanna sa...

Vi har en sovplats ledig. I Oslo då. :) Välkommen!